Menü

 - Recepttár 
 - Receptek - ABC 
 
- Mártások
 -
Fortélyok 
 - Kalkulátor hegyek 
 - Fűszerkalauz  
 - Gasztrolinkek
 
 - Vegyesen    
 - Ajánló   
 - Animációk 
 

 - Kalóriaszámítás 
 
- Étlapszótár

 - Fórum
 
- Baráti kör Receptek  
 - Vendégkönyv  
 - Blogom  
    

   

 

 

Babette kiváló receptjei, és fotói

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


VÉDJEGY

MI CSAK SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ RECEPTEKET, FOTÓKAT HASZNÁLUNK !

 

Jelenleg:

website stats
olvassák az oldalt.

 
Minden más...
Minden más... : Eperfagyi

Eperfagyi


EPERFAGYI

 

 

Hozzávalók:

70 dkg eper

24 dkg cukor

40 dkg tejszín

20 dkg mascarpone krémsajt

20 dkg tejföl

4 evőkanál citromlé.

 

 

Elkészítés:

Az epret megmossuk, csumáját eltávolítjuk, kisseb darabokra vágjuk. A cukrot az eperre szórjuk és kb. 1 órán át állni hagyjuk, hogy levet ereszthessen.

Miután az eper levet eresztett a turmixgépbe öntjük, és a többi hozzávalóval együtt habosra turmixszoljuk. Jól zárható műanyag edénybe öntjük, és a fagyasztóba helyezzük. 1-1,5 óránként átkeverjük. Az átkeverést kétszer elég megismételnünk.

Kb. 8-10 óra alatt fagy össze teljesen, de a legjobb, ha egy éjszakára a fagyasztószekrényben hagyjuk.

 

Friss eperszemekkel, tejszínhabbal díszítve tálalhatjuk.

 

 

A receptet, fotókat küldte: Kerekes András, Nagykőrös.

 

 Eperfagyi hozzávalói.

 

 

Vissza

5 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2011.06.21. 14:40
Niki

Szija!Hmmmm én is nagykörősi vagyok 15 éwes és nagyon szeretem a fagylajtot föleg egyik kedvencem az epres!!!leközelebb ha csinálsz szívesen elmegyek egy kostólóra:D szija

Idézet
2011.06.22. 21:01
Kerekes András

Kedves Niki!

Nem olyan nehéz a recept úgyhogy te is nyugodtan elkészítheted, sok receptet találsz itt is de ha gondolod nézd meg a weboldalamat.

 

Torták Sütemények Weboldala

bastya.g-portal.hu

Üdvözlettel: András

Idézet
2011.08.24. 18:29
Katika

Érdeklődni szeretnék hogy  a tortáknál hogyan lehet regisztrálni? Mert az egyik tortánál lenne egy kérdésem és nem tudom megkérdezni.Előre köszönöm..

Idézet
2011.08.24. 18:35
Gyöngyi - a szerk.

A főoldalon, bal oldalon, alul, kékkel ott van a REGISZTRÁCIÓ. Töltsd ki. Ha hozzászólást akarsz írni, ugyanitt kell bejelnetkezned, így küldhetsz hozzászólást.

Sajnos, kénytelen voltam regisztrációhoz kötni a hozzászólásokat, belefáradtam, hogy valaki szórakozik a hozzászólásokkal. Üdv: Gyöngyi

Idézet
2011.08.25. 14:56
Katika

Megint én vagyok!!!

Csak azt szetetném hogy lennél olyan szíves az én kedvemér ne csak regisztráltak írhassanak hozzászólást a tortáknál és a süteményeknél hanem mások is mert én nem tudtam regisztrálni.

Kedves Katika! A bal oldalon, a chat ablak alatt írhatsz nekem e-mailt, várom, és válaszolok szívesen! Üdv: Gyöngyi a szerk.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
SZAVAZÁS
Lezárt szavazások
 

 

TARTALOMJEGYZÉK:

 


Bevált, finom, kipórbált  receptek,
fázis fotókkal

 

 

Hideg előételek

Meleg előételek

Szendvicsek

Saláták

Szószok

 

Levesek

 Húsételek

Egytálételek

Köretek

 

 

 

Tészták, pizzák

Sós tészták

Édes tészták

Péksütemények

 

 

 

Torták

Sütemények

 

 

Aprósütemények

Sütemények sütés nélkül

Sós sütemények

Befőzés

 Minden más

 

 

 

 

Ti küldtétek:

 Balázs Márta
 Barics Rita
 Csajbók Andrea   
 
Heringné Kabdebó Klára
 Juhász Ilonka és Lánya 
 Pethes Judit
 Szabó Mónika  

 


Mindenféle, vegyesen: 
 

 -  Honfoglaló játék 
 -
Legyél milliárdos 
 -
Iwiw
 - Baráti kör
 - Budapest térkép
 - Totó - Lottó
 - Gratis lottó
 - Idézetek
 - Képmester
 - Honlap analizátor
 
 - Tenisz
 - Időkép

 - Sat 24.com 
 
- Tuti Képeslapok
 - Képeslap zenével 
Aranyos képeslapok   

 
- Közérdekű 
 - Portálépítés 
 - Feliratok készítése 
 
- Hátterek 
 - Kódok
 
 

Kiemelt oldal:

http://webdesign-graphic.hu/ 

A fejlécet készítette:

Scriptek,Játékok,Letöltés