Menü

 - Recepttár 
 - Receptek - ABC 
 
- Mártások
 -
Fortélyok 
 - Kalkulátor hegyek 
 - Fűszerkalauz  
 - Gasztrolinkek
 
 - Vegyesen    
 - Ajánló   
 - Animációk 
 

 - Kalóriaszámítás 
 
- Étlapszótár

 - Fórum
 
- Baráti kör Receptek  
 - Vendégkönyv  
 - Blogom  
    

   

 

 

Babette kiváló receptjei, és fotói

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


VÉDJEGY

MI CSAK SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ RECEPTEKET, FOTÓKAT HASZNÁLUNK !

 

Jelenleg:

website stats
olvassák az oldalt.

 
Húsok, főételek, meleg előételek
Húsok, főételek, meleg előételek : Nyúlpaprikás

Nyúlpaprikás


NYÚLPAPRIKÁS

 

Hozzávalók:

Egy nyúl aprólékja, mellső lábai, mell-és nyakrésze, belsőségei, 2 fej hagyma, pirospaprika, só, bors, 1 evőkanál liszt, tejföl, petrezselyemzöld, zsír, vagy olaj.

 

A nyúlaprólékot darabokra vágjuk. A vékonyan felszeletelt hagymát forró zsírban megpároljuk, de nem szabad megpirítani. Rászórjuk a pirospaprikát, belerakjuk a húst, és néhány percig kevergetjük, majd fedő alatt puhára pároljuk.

Mindig egy kis vizet öntsünk alá. Amikor puhulni kezd, megsózzuk, borssal és ízesítjük. Ha készre puhult, simára kevert lisztes tejföllel besűrítjük és petrezselyemzöldet keverünk bele.

 

Puliszkával, galuskával, salátával tálaljuk.

 

A receptet, fotót küldte: Orbán Rozália, Erdély, Gyergyócsomafalva.

 

Vissza

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.01.20. 17:17
Gyöngyi (a szerk.)

Kedves László, én nem vagyok kompetens nyuszi ügyben, képtelen lennék megenni. Az építő jellegű kritikáknak, hozzászólásoknak örülök, és köszönöm, most is ezt teszem: Köszönöm, hogy írtál! Üdv: Gyöngyi

Idézet
2012.01.20. 17:01
Vastag László

Bocsánat ha kritizálni fogom e ételt, de több hiba is feltünt nekem hogy a hagymát minek kell párolni, meg egy nyúlpaprikásnak nem ilyen a színe mert a paprikás ételek mint vegyük példáúl a csirke paprikást  halvány piros színű egy paprikás ételek, mert az igazi nyúl paprikás az hogy lepíritott hagymát zsíron hozzáadod a nyúlhúst szakaszosan lepiritod útána egy kis vízet raksz hozzá, fűszerpaprika, só, bors, fokhagyma, paradicsom, zölderős és a köret már csak aki mit választ én a paprikás ételekhez a galuskát ajánlóm és díszithetjük paradicsom karikákal, zölderős karikákal és lilahagyma karikákal és egy kevés petrezselyemlevélel

 
SZAVAZÁS
Lezárt szavazások
 

 

TARTALOMJEGYZÉK:

 


Bevált, finom, kipórbált  receptek,
fázis fotókkal

 

 

Hideg előételek

Meleg előételek

Szendvicsek

Saláták

Szószok

 

Levesek

 Húsételek

Egytálételek

Köretek

 

 

 

Tészták, pizzák

Sós tészták

Édes tészták

Péksütemények

 

 

 

Torták

Sütemények

 

 

Aprósütemények

Sütemények sütés nélkül

Sós sütemények

Befőzés

 Minden más

 

 

 

 

Ti küldtétek:

 Balázs Márta
 Barics Rita
 Csajbók Andrea   
 
Heringné Kabdebó Klára
 Juhász Ilonka és Lánya 
 Pethes Judit
 Szabó Mónika  

 


Mindenféle, vegyesen: 
 

 -  Honfoglaló játék 
 -
Legyél milliárdos 
 -
Iwiw
 - Baráti kör
 - Budapest térkép
 - Totó - Lottó
 - Gratis lottó
 - Idézetek
 - Képmester
 - Honlap analizátor
 
 - Tenisz
 - Időkép

 - Sat 24.com 
 
- Tuti Képeslapok
 - Képeslap zenével 
Aranyos képeslapok   

 
- Közérdekű 
 - Portálépítés 
 - Feliratok készítése 
 
- Hátterek 
 - Kódok
 
 

Kiemelt oldal:

http://webdesign-graphic.hu/ 

A fejlécet készítette:

Scriptek,Játékok,Letöltés