[542-523] [522-503] [502-483] [482-463] [462-443] [442-423] [422-403] [402-383] [382-363] [362-343] [342-323] [322-303] [302-283] [282-263] [262-243] [242-223] [222-203] [202-183] [182-163] [162-143] [142-123] [122-103] [102-83] [82-63] [62-43] [42-23] [22-3] [2-1]
Szia kedves Barátnöm Gyöngyikém
Családias Békében Szeretettben Egészségben Szép Karácsonyi Ünnepeket Kívánok neked és a családodnak
üdv puszim Jutka |
Imádom ezt az oldalt!!! Annyira egyszerűen vannak leirva, és a hozzávalók szempontjából is tökéletesek a receptjeid!!(nem mint egyes oldalakon, hogy mindent bele kell tenni ha kell ha nem)! Ma 2 sütidet fogom megsütni, ahogyan le van irva, annyira kedvet ad az embernek!! Puszi, Romániából!!
Kingácska, kösznöm, és örülök:) Sikeres sütiket, ételeket, kellemes Karácsonyt és boldog Új Esztendőt kívánok! Szia: Gyöngyi |
Drága Gyöngyikém, hová is fordulhatnék hétvégi főzési ötletekért, tanácsokért, mint ide hozzád!!??
És bár régen jártam feléd, de annál nagyobb szeretettel gondolok mindig Rád, és kívánok további ilyen zseniális alkotó recepteket!!
Ja és persze:
//alliteracio.gportal.hu |
csak gratulálni lehet ehhez az oldalhoz,ma november 19.-én karácsony elött kimondottan hasznos dolgokat találtunk a feleségemmel köszönet érte
GRATULÁLOK
Pásztó Sándor Kistarcsáról
Köszönöm kedves Sándor, nagyon jól esett a beírásod! Jó készülődést kívánok, üdvözlettel: Gyöngyi |
Üdvözlöm kedves Gyöngyi!
Senkár Tünde vagyok Szlovákiából! Gratulálok az oldalhoz! Én már két süteményt na meg a csipős pulykamellet is megcsináltam és mondhatom, hogy ezek lettek a család kedvencei. Üdvözlettel: Tünde.
Kedves Tünde, köszönöm a véleményt! , és örülök.) További jó tüsténkedést ls sok sikert kívánok a konyhában (is)! Üdv: Gyöngyi |
Kedves Gyöngyi!
Nagyon élveztem a látogatást az oldaladon!
Üdvözlettel: Ildi
Örülök Ildike! Remélem, máskor is látlak! Üdv: Gyöngyi |
Sok szeretettel!
Emi |
Ti,
akik
csillagok
útján jártok,
szerető szívvel
emlékezem rátok.
Életemből felidéztek
Sok emléket: meseszépet.
Amikor én gyertyát gyújtok,
gondolatban velem vagytok.
Gyertya lángja égig emel,
körbefon, és
fénnyel
ölel.
Ezen csodás őszi napon, sok
száz gyertya fénye ragyog.
Fényessége kedves nekem:
melegíti szívem-lelkem.
Megvilágít földet-eget,
megbékíti az embereket.
Szeretet gyúl a szívekben,
hit és remény a lelkekben.
Lángja áldást hoz a Földre,
imánk hangja száll az égbe.
:...............................................................
Kati é s macsekok |
Szép estét kedves Gyöngyike! Már rég óta látogatom a receptjeidet, nagyon sok és szép fotóval. Bevallom jó néhányat elmentettem magamnak. Remélem nem probléma!? Gratulálok, izlésesen felépített, sokféle információt tartalmazó oldaladhoz. Sok sikert! Jövök máskor is. Üdv: Marika
Kedves Marika, köszönöm, és örülök, hogy tetszenek a receptek:) Csak Magadnak nyugodtan menthetsz, remélem, el is készíted a recepteket, és beszámolsz az eredményről! Üdv: Gyöngyi
2010.08.13 18:12
Der Alte
„”
|
Drága Gyöngyi !
Jöttem, mert ma neves nap van !
Nagyon Boldog névnapot kívánok !!!
Szeretettel ölel a te régi barátnőd aki trehány módon néha jelentkezik, de ezt nézd el neki ! :)
Képet nem merek ide rakni, mert régen az volt a gond, hogy ha én valahová képet szúrtam be akkor a többi beírás eltűnt és csak az enyém maradt :((
Ezt a nagyon szépen összeállított honalapot meg véletlenül sem szeretném ha sérülés érné !
Ezért most gondolj ide egy hatalmas nagycsokor virágot !!!!!!!!!!!
Ezer puszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pikike, Te rosz kislány, elnézem, kivételesen!:) Örülök, hogy eszedbe jutottam, köszönöm, és ölellek!! Gyöngyi
Ui: én is roszalkodom,,, ezer éve nem voltam a honfoglalón, még játszani se.. |
Szia kedves Gyöngyikém
Szeretettben boldogságban egészségben
gazdagságbabn szép napot kívánok neked
és a szereteidnek is hoztam egy díjat megint
fogad el tölem
Üdvözlettel puszi Jutka
Kedves Jutka, teljesen elkényeztetsz.. köszönöm:)
Szép hetet, jó munkát kívánok: Gyöngyi |
Szia kedves Gyöngyikém
Szeretettben boldogságban egészségben
szép napot kívánok neked és a családodnak is
el hoztam egy díjat neked fogad szeretettel
Üdv Puszim Jutka
Szia Jutka, köszönöm a megtisztelő díjat:) Üdv: Gyöngyi
|
Kedves Lapszerkesztő!
Nagyon őrülők hogy van egy ilyen szuper oldal ,ahol annyi érdekes és finomabnál finommab süteményt és ételt talál az ember.Igaz még csak 14 éves vagyok de ezekeket a recepteket igérem anyukám és a mamám nélkül is elfogom készíteni.Hiszen ezek a receptek egyszerűen élkészithetőek és mégis igen gusztusosak.Ígérem minden egyes ismerősőmnek ajánlani fogom ezt az oldalt mert nagyon érdekes és az ember olyan "boszorkányságokat "sajátosíthat el melyek segítségével élvezetesebbé teheti a főzzést.Remélem én is ilyen élvezettel fogok főznni mint ahogyan maga .Kívánom legyen még sok jó hozzászólás.Üdvőzlettel:Hermina
Kedves Hermina! Először is az idősebb jogán is, és a honlapon uralkodó baráti hangulat miatt is javaslom, hogy tegeződjünk! Kedvesen írsz, egészen elpirultam:) Örülök, hogy tetszik az oldal, tetszenek a receptek! Várom majd a visszajelzéseidet: Neked hogy sikerült a leírt recept, amit elkészítettél?
Szurkolok, hogy sok sikered legyen a konyhában, (is), jó sütést - főzést kívánok! Üdvözlettel: Gyöngyi |
Kedves Gyöngyi! Nem tudom, hogy tegezhetlek-e, de olyan kedves arcod van, gondolom nem haragszol érte. Ma találtam rá a lakoma gasztrooldalra. Igazán nagyon igényes, szép és tartalmas oldal. Szeretnék neked gratulálni a létrehozásáért, sok ilyen oldal kellene. Ma már ebből készítettük a káposzta salátát. Köszönöm szépen. Zsóka
Kedves Zsóka, nyugodtan tegezz - itt mindenki tegeződik, korra és nemre való tekintet nélkül - így közvetlenebb talán a kommunikáció:)) Soraid nagyon jól estek - ilyenkor érzem, érdemes foglalkozni ezzel az oldallal, köszönöm!
További jó böngészést, és sok sikert kívánok nem csak a konyhában:) Gyöngyi
|
Kedves Lapszerkesztő!
Mivel nem találtam meg a bemutatkozásodat, nem is tudom, hogy szólítsalak, talán Gyöngyi, atöbbi hozzászólásból ítélve.
Nagyon szép, sokrétű, igényes és hasznos ez az oldal, szivesen lapozok benne, sok jó receptet találtam. Az külön dicséretes, hogy képek is vannak mellékelve, a gondom csak az, egynémely süteményből nekem nem tűnik ki, hogy gyúrni, nyújtani kell, vagy kavari, önteni, és hogy kb. abból a megadott adagból mekkora lapot kell sütni, h se vékony, se vastag ne legyen, meg hány fokon és mennyi ideig. Hogy közepesméretű tepsi, hagyján, de mikor ugy fogalmaz a szerző, h a tésztát összállítjuk, eldolgozzuk ... és megsütjük... nem vagyok kezdő, de ez még mindig gondot jelent.
Talán, ha a kedves beküldők erre is tekintettel lennének...
Sikeres sütés-főzést kívánok mindenkinek, a Szerkesztőnek további jó munkát.
Üdvözlettel: cicamama
Kedves Cicamama!
A főoldalon írtam csak pár sort magamról - itt elsősorban a recpeptek a fontosak, nem én, de tényleg Gyöngyi vagyok:) M.G.Gy. a monogrammom.
A másik kérdésedre: igyekszem, igyekszünk nagyon pontosan fogalmazni, minden információt megadni - de úgy látszik, vannak még hiányosságok. Kérlek, hogy a konkrét receptnél tedd fel a kérdésed - (Juhász Ilonkát, és Orbán Rozit nem tudom elérni), de a többi receptnél tudunk válaszolni, ha valami nem teljesen egyértelmű.
Nagyon köszönöm a hozzászólásod, az észrevételeidet, az építő kritikát!
További jó sütést-főzést kívánok, üdvözlettel: M.G. Gyöngyi ( a szerkesztő)
|
Üdvözletem!
Örülök ,hogy csatlakozhatom ehhez az oldalhoz,Én már 30 éve főzők de még mindig van mit tanulnom.Pl:hétvégén olyan szíjasra sikeredett a piskótatekercsem,hogy immel-ámmal lett elfogyasztva,hogy hogyan sikerült ilyenre nem tudom,pedig ki sem nyitottam a sütőt a sütés alatt.Lehet ,hogy az volt a baj,hogy a tepsit megütögettem fakanálat mielőtt bedugtam a tűzhelybe(gázos van)?
Várom a véleményeket.Köszönöm.
Lau
Kedves Lau!
Szeretettel üdvözöllek kis csapatunkban, én is 30 éve főzöcskézek:)
A multkor láttam a TV paprikán egy cseh- vagy szlovák "mesterszakácsot", aki a következőkkel indította a piskótatekercs készítését: -
" A jó piskótatekercs nem repedt, nem szakadt, szépen tekerhető.."
Ezzel szemben egy olyan ronda piskótatekercset sütött, amely több helyen nagyon csúnyán megrepedt, nem bírta feltekerni, kifolyt a tölteléke mindenhol.. jujjj..
Kérdésedre: Az ütögetés biztosan nem tett jót a piskótádnak, a levegőt ütögetted ki belőle. Lehet, hogy vékony is lett - és talán kicsit túl is sütötted, ezekre a hibákra tudok gondolni.
Ha én sütök piskóta tekercset, a tésztát sütőpapírral bélelt tepsire kiöntöm, nagyjából, óvatosan elsímítom, hogy egyforma magas legyen, de ne vékony! Sütés után, lekapcsolt, és nyitott sütőajtónál hagyom 5 percig pihenni, utána kiveszem, és még melegen egy nedves konyharuhárta borítom, lehúzom a sütőpapírt, és feltekerem. Így hagyom kihűlni. Így nem szakad, a formáját szépen meg fogja tartani, könyebb tölteni is. Nekem elektromos sütőm van, így gázsütő ügyben nem tudok segíteni - talán mások hozzá tudnak szólni, akiknek hasonló sütőjük van.
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Egyébként nálam is előfordulnak néha malőrök, hiába a gyakorlat - de soha nem adom fel:) (A régi fórumban a Konyhai bakiknál, vagy a blogomban, szintén a konyhai bakiknál be is írtam őket:)
Sok sikert kívánok, és finom süteményeket! Üdv: Gyöngyi (a szerk.)
|
[542-523] [522-503] [502-483] [482-463] [462-443] [442-423] [422-403] [402-383] [382-363] [362-343] [342-323] [322-303] [302-283] [282-263] [262-243] [242-223] [222-203] [202-183] [182-163] [162-143] [142-123] [122-103] [102-83] [82-63] [62-43] [42-23] [22-3] [2-1]
|