| [543-524] [523-504] [503-484] [483-464] [463-444] [443-424] [423-404] [403-384] [383-364] [363-344] [343-324] [323-304] [303-284] [283-264] [263-244] [243-224] [223-204] [203-184] [183-164] [163-144] [143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1] 
 
	
		
	 
		| 
	Ha már itt jártam, akkor ide is beköszönök ! :) 
	Nagyon sok szeretettel ölellek drága Barátnőm !  
	Puszi !  
	Puszi! Örülök Neked, de nem ám egy év múlva jelentkezel megint! Gyöngyi  |  
 
	
		
	 
		| 
	 
	  
	Kedves Laci, köszönöm szépen! Ölellek: Gyöngyi  |  
 
	
		
	 
		| 
	Gyöngyike! 
	Igaz hogy már benne járunk az uj évben, de a jókívánságok sosoem jöhetnek későn, neked és családodnak boldog újévet jó egészséget kívánok, és hozzál még  sok-sok új recepet 
	puszi Éva 
	Köszönöm Évike, én is sikeres, egészséges, boldog esztendőt kívánok!  
	Puszi: Gyöngyi  |  
 
 
 
	
		
	 
		| 
	Kedves Gyöngyike! 
	Nagyon örülök, hogy ennyi finom recept között lehet válogatni. 
	Gratulálok! Jetasa 
	  
	Kedves Jetasa! Mosolyt csaltál az arcomra, köszönöm:) Igyekszem, igyekszünk.. Remélem sok-sok finomságot találsz itt! Sok-sok finom falatot kívánok Neked, és kedves Családodnak! Üdvözelttel: Gyöngyi (a szerk.) |  
 
	
		
	 
		| 
	Szeretettel köszöntök Mindenkit! 
	Receptek között kutattam és a "véletlen" idehozott. Nagyon örülök, mert egy régen elfelejtett receptet is találtam. Édesanyám és Nagymamám gyerekkoromban készítették el amikor még nem volt szaloncukor vagy legalábbis nem ilyen finomak mint most. Suhajda a neve. Karácsonyra meglepem vele a Családomat akiket nagyon szeretek. 
	Nagyon boldog örömteli Karácsonyi Ünnepeket kívánok! Jetasa |  
 
	
		
	 
		| 
	Kedves Gyöngyi! 
	Túrós süti receptet keresve bukkantam honlapodra. 
	A Bólyai túrós-t sütöttem meg! Köszönöm! Egyszerű, de nagyon fínom lett! Kicsit túl sütöttem, de ez nem a recept hibája. :) 
	Találtam még kenyér recepteket is, nagyon örülök ezeknek is! 
	Üdv: Edit 
	Kedves Edit, örülök, hogy ízlett:) További kellemes böngészést, és jó sütögetést kívánok: Gyöngyi  |  
 
	
		
	 
		| 
	Gyöngyikém,hosszú,viszontagságos nyár után(közben?) benéztem hozzád, egy kis frissülésért. 
	Remélem,jól pihentél! Zs. 
	Örülök, hogy benéztél:) Igen, megvolt a pihenés is:) Várlak máskor is, szia: Gyöngyi  |  
 
	
		
	 
		| 
	Bocsásson meg, most látom, hogy a receptek között Ön is pulykát említ, nyilván kényszerből, mert hol kapni ma már borjúbélszínt.  A megjegyzésemet természetesen viccnek szántam. 
	Köszönöm az előző hozzászólást, tanulságos volt! Bélszínt a budapesti vásárcsarnokban lehet kapni időnként, vadászatot igényel, kétségtelen.. Üdvözelttel: Gyöngyi  a szerk.  |  
 
	
		
	 
		| 
	Tisztelt Asszonyom, 
	most találtam az oldalára, kitűnő és érdekfeszítő, a levesbetét töltelék máris megragadta a képzeletemet, elkészítem. Talán az ököruszályhoz illene a legjobban. 
	Egy másik verzió a cordon bleu eredetével kapcsolatban: ismertem szerint az ételt először 1935. június elsején készítette el az SS Normandie francia luxus-gőzhajó főszakácsa, abból az alkalomból, hogy a hajó elnyerte a kék szalagot, elsőként lépve át a 30 csomó/óra (mintegy 60 km/óra) átlagsebességet.. Ez volt az ünnepi vacsora főfogása. Ahogy Ön is pontosan megjegyzi: a sajttal és sonkával töltött, göngyölt, panírozott borjúbélszínről van szó. Aki viszont a sertéskarajból, pulykából készült szörnyűséges utánzatokat cordon bleu-nek nevezi, az egyéb szörnyűségre is képes. Sajnos az eredeti fűszerezéséről és különösen a panírozás fűszerezéséről nincs információm, pedig állítólag ezt követően minden New York-i érkezéskor szervírozták ezt a költeményt. A hajó 1942-ben a New York-i kikötőben süllyedt el, és állítólag a francia konyha iránt kevéssé fogékony, többnyire brit és amerikai utasok gúnyos pletykája volt, hogy a balesetet a főszakács idézte elő: a hajó szégyenében merült alá. |  
 
	
		
	 
		| 
	Drága Gyöngyikém, nézelődtem már egy kicsit itt a "háztájidban"  , néhány ötletet gyűjtögetek az elkövetkezendő napok menüihez  Meg kicsit ismét újraélesztettem a G-portálomat (hehe úgy látszik ez évenként tavasszal rámjön), ha van kedved -és persze időd- nézz be, vannak új karaoke dalaim, meg a HUMOR sarok is bővült ezzel-azzal...stb...
  Majd megyek a Fórumba is, csak jussak el odáig.
 (Hű, mekkora "távolságok" vannak itt az interneten, mi??)
  
 Puszillak és szeretettel gondolok rád:
 Ági
 
	 
	www.alliteracio.gportal.hu 
	 
	Benéztem:) Puszi: Gyöngyi |  
 
	
		
	 
		| 
	Köszönöm hogy megkönnyited számomra a mindennapokat a receptekkel!! A fözés egy kin mert sosem tudom mit fözzek és föleg hogyan, de igy sokkal könnyebb! 
	Köszönöm hogy ennyi idöt fektettél/fektetsz az oldalba, nagyszerü site!    
	Legyen szép napod! 
	Niki Phoenixböl  
	  
	Kedves Niki, jó messziről keveredtél ide:) Örülök, hogy tetszik az oldal, igyekszem továbbra is! Jó sütést főzést kívánok, üdvözlettel: Gyöngyi   |  
 
	
		
	 
		| 
	 
	Köszönöm Laci, nagyon figyelmes vagy:) |  
 
	
		
	 
		| 
	Köszönöm szépen kedves Laci:) |  
 
 
	
		
	 
		| 
	Drága "Lakoma" ! További sok sikert és még sok jó receptet kívánok az oldaladhoz! Boldog 4. szülinapot! 
	Babett |  
 
 
 
	
		
	 
		| 
	Kedves Gyöngyi! 
	 
	Szeretnék itt is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánni Neked, és Kedves Családodnak is.  
	Üdvözlettel: 
	András 
	  |  [543-524] [523-504] [503-484] [483-464] [463-444] [443-424] [423-404] [403-384] [383-364] [363-344] [343-324] [323-304] [303-284] [283-264] [263-244] [243-224] [223-204] [203-184] [183-164] [163-144] [143-124] [123-104] [103-84] [83-64] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1]
 
 |