Rafaella szelet
RAFAELLA SZELET
Hozzávalók:
1,5 dl víz
20 dkg cukor
25 dkg margarin
20 dkg kókuszreszelék
20 dkg apró kockákra vágott zselés cukor
1 vaníliás cukor
18 dkg tejpor
3-4 kanál darált keksz
5 dkg főzőcsokoládé
2 db. ostyalap (Nálunk 2 pár van egy csomagolásban, vagyis 4 db.)
Elkészítés:
A cukrot a vízben felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a margarint is hogy elolvadjon. Levesszük a tűzről és még melegen hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Elkeverjük, és mindjárt langyosan megtöltjük az ostyalapokat. Felolvasztjuk a csokoládét és meglocsoljuk az ostya rudakat.
A receptet, fotókat küldte: Szabó Mónika, Becse, Vajdaság.
Vissza
|
Nagyon tetszik ez a gyors és egyszerű recept. De nem maradt ki véletlenül valami? A képen a felső ostya tetején a csokin kívül mi van még?