Vaniliás koszorú
VANILIÁS KOSZORÚ
Hozzávalók:
35 dkg porcukor
25 dkg margarin
1 kg liszt
6 db tojássárgája
1 db citrom reszelt héjja
Csipetnyi sütőpor.
A sütemények összeragasztásához:
Házi baracklekvár.
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd legalább egy órán keresztül pihentetjük a tésztát. Fél centire nyújtjuk és pogácsaszaggatóval, vagy valamilyen formával kiszaggatjuk őket. 180 C fokon aranysárgára sütjük.
Két db süteményt összeragasztunk baracklekvárral, majd vaníliás porcukorral megszórjuk.
A receptet, fotókat küldte: Szabó Mónika, Becse, Vajdaság.
Vissza
|
nagyon egyszerü könnyen elkészithetö és sokáig eltarthato sütemény kostold meg te is nem fogsz csalodni Erzsi