Virslis tekercs paprikás krumplival
VIRSLIS TEKERCS PAPRIKÁS KRUMPLIVAL
Hozzávalók:
1 kg darált disznóhús
1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva
2 db tojás
2-3 evőkanál zsemlemorzsa (prézli)
1,5 evőkanál Vegeta ételízesítő
1 kiskanál só
4 darab főtt virsli
6 szelet pulyka párizsi felvágott
Olaj
Alufólia.
Elkészítés:
A virslin és a szalámin kívül mindent összegyúrunk. Kétfelé osztjuk a masszát. Megszórjuk, a munkalapot zsemlemorzsával majd kézzel téglalap alakúra formázzuk a masszát. Megtöltjük 3-3 pulyka párizsival és 2-2 virslivel, majd felcsavarjuk roládnak.
A tepsit kiolajozzuk és fél órán keresztül sütjük a tekercseket alufóliával letakarva. Majd levesszük a fóliát és addig sütjük, míg szépen meg nem pirosodnak.
Paprikás krumplival, és őszibarack kompóttal tálaljuk.
Megjegyzés:
Akinek nem kell diétáznia, használjon vöröshagymát, fokhagymát is apró kockára vágva, és pirospaprikát is a húsmassza elkészítésénél.
A receptet, és a fotókat küldte: Szabó Mónika, Becse, Vajdaság.
Vissza
|