Csípős - ropogós pulykamell
CSÍPŐS – ROPOGÓS PULYKAMELL
Hozzávalók:
Pulykamell szeletek
Só, bors, őrölt chili, pirospaprika, oregano, majoranna, bazsalikom, pici cukor (Szárított fűszereket használunk)
Tojás
Liszt
Kukoricapehely (Corn flakes)
Olaj.
Elkészítés:
A kukoricapelyhet kézzel jól elmorzsoljuk. A húst (vághatjuk kisebb szeletekbe is) klopfoljuk, sózzuk. A lisztbe keverjük a többi fűszert, majd bepanírozzuk a hússzeleteket: Először a fűszeres lisztbe, majd a kissé felvert, sózott tojásba, végül az elmorzsolt kukoricapehelybe.
Forró olajban szép pirosra sütjük.
Frissen, hasábburgonyával, salátával (káposztasalátával) tálaljuk. Nagyon finom, ropogós, csípős husikat kapunk, ami picit hasonlít a kedvencemhez, a KFC csípős csirkéhez..
További részletek Itt olvashatók.
Vissza
|