Melegszendvics franciakenyérrel
MELEGSZENDVICS FRANCIAKENYÉRREL
Hozzávalók:
2 db francia kenyér (bagett)
Massza:
4 dl tejföl
3 evőkanál majonéz
20 dkg sajt
20 dkg szalámi
5-10 dkg kolbász-füstölt sonka
5 db közepes nagyságú savanyú uborka
1 kis fej vöröshagyma
2 db tojás
2 evőkanál Vegeta ételízesítő
Fél kávéskanál őrölt fekete bors
Fél kávéskanál oregano
Fél kávéskanál bazsalikom.
Elkészítés:
A hozzávalókat apróra összedaraboljuk, lereszeljük, összekeverjük. A bagetteket másfél cm vastagságúra és megkenjük a masszával. Sütőben 200 C fokon addig sütjük, míg a teteje aranysárga lesz.
Tálaláskor lehet ketchuppal kínáljuk.
A receptet, fotót küldte: Juhász Ilonka és lánya, Alijevity (Juhász) Csilla, Szabadka, Vajdaság.
Vissza
|
A tojasokat nyersen vagy fove kell beletenni?