Kakaós kocka
KAKAÓS KOCKA
Hozzávalók:
25 dkg liszt
20 dkg cukor
5 evőkanál kakaó
6 evőkanál olaj
2,5 dl víz
1 csomag sütőpor
1 mokkáskanál só.
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverjük, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és forró sütőben sütjük.
Ha elkészült, porcukrot szórunk a tetejére. Egyszerű, gyors, finom sütemény!
A receptet, fotót küldte: Csajbók Andrea, Nyíregyháza.
Megjegyzés:
Én is elkészítettem, és valóban nagyon egyszerű, gyors, finom, puha süti a végeredmény! Annyit változtattam csak a recepten, hogy 24 szem rumos meggyet ültettem a nyers tészta tetejére. Picit jobban is belenyomkodhattam volna, így néhol megrepedt a teteje, de a porcukorszórás eltakarja:) Előmelegített sütőben, 200 C fokon, alsó felső állásnál 25 perc alatt megsült. Mutatom képekben is (mggy. a szerk.):
Vissza
|
Super