Majonézes zöldborsósaláta
MAJONÉZES ZÖLDBORSÓSALÁTA
Hozzávalók:
40 dkg zöldborsó tisztán (lehet fagyasztott is)
25 dkg majonéz
1 evőkanál porcukor (ízlés szerint)
Fél citrom leve
Fél csomag petrezselyemzöld.
Elkészítés:
A zöldborsót enyhén sózott, forrásban lévő vízbe teszem. Kb. 10 perc alatt puhára főzöm, leszűröm, és kihűtöm.
A majonézt ízesítem a porcukorral, fél citrom levével, alaposan kikeverem. Ha kihűlt a borsó, összekeverem, hozzáadom az apróra vágott petrezselyemzöldet, és petrezselyemzöld levélkékkel díszítem.
Jól behűtöm.
Friss bagettel, vagy kenyérrel tálalom.
Vissza
|
Összefut a nyál a számban. Ez nagyon finom lehet.
Már készítem a receptet Húsvétra. Nem lehet elég korán elkezdeni. Nyam-nyam
Szia Jeny:) nálam még hó van:) Jó étvágyat kívánok hozzá, ne várd meg a Húsvétot! Üdv: Gyöngyi (a szerk.)