Franciasaláta
FRANCIASALÁTA
Hozzávalók:
1 kis csomag mexikói zöldségkeverék (450g)
10 dkg trappista sajt
10 dkg gépsonka
Mártás:
2 pohár tejföl
1 nagy tubus Univer majonéz (180g) 3/4-e
2 teáskanál mustár
1 teáskanál kristálycukor
1/4 citrom leve
Frissen őrölt bors.
Kevés sós forró vízben megpárolom a zöldséget, leszűröm, hagyom hűlni (nem szétfőzni, maradjon ress, ropogós).
A sajtot és sonkát kis kockákra vágom.
A mártáshoz valókat összekeverem, megkóstolom, utóízesítem, ha szükséges. A kihűlt zöldséget, sajtot, sonkát hozzáteszem.
Apróra vágott petrezselyemzölddel díszítem. Jól behűtve tálalom.
Vissza
|
Nagyon finom!!Gratulalok a bekuldojenek!!
Köszönöm kedves Zsuzsika:) Ha nem látsz beküldőt a recept alján, akkor én követtem el:) Üdvözelttel: Gyöngyi, a szerkesztő.