Ananásszal töltött csirkecomb almás céklasalátával
ANANÁSSZAL TÖLTÖTT CSIRKECOMB ALMÁS CÉKLASALÁTÁVAL
Hozzávalók:
Csirkecomb
Darabolt ananászkonzerv
Vaj, só.
Almás céklasaláta:
Ugyanannyi alma és cékla
Citromlé
Méz
Citrom, vagy menta levélkék.
Elkészítés:
A konyhakész csirkecombok bőre alá ananász darabkákat dugdosunk, picit sózzuk, majd kivajazott jénai tálban, alufóliával lefedve megsütjük, végül fólia nélkül szép pirosra sütjük.
Almás céklasaláta:
A nagyjából egyforma mennyiségű almát és céklát lereszeljük. (A céklát a sajtreszelő méreten, az almát az almareszelőn.) Meglocsoljuk citromlével, mézet csurgatunk rá, és jól összekeverjük. Citromfüvet vágunk bele pár levelet, vagy mentát, azzal is kiváló.
Burgonyapürével tálaljuk. Látványos, és finom, gyorsan elkészíthető recept!
Forrás: Gondaanyu.
Vissza
|